Inhoudsadvies

Deze website bevat expliciet sexueel materiaal, zoals afbeeldingen en video-fragmenten van seksuele handelingen.

Toegang tot de site is exclusief voorbehouden aan personen van 18 jaar of ouder.

Verlaat deze site nu wanneer u aanstoot neemt aan zulk materiaal, u nog geen 18 jaar oud bent, of wanneer u zich bevindt in een land waarin het bekijken van bovengenoemd materiaal niet legaal is. Klik op Doorgaan om de site te betreden, klik op Weggaan wanneer u de site niet wilt bezoeken. Door op Doorgaan te klikken, accepteert u de algemene bezoekersvoorwaarden van Dream Logistics BV.

* Om dit bericht niet meer weer te geven dient uw browser cookies te accepteren.

In Control DOWNLOAD

Studio: Naked Sword
€ 29,75
Quality
Op voorraad
SKU 03506M

Verken de levendige fantasieën en rauwe verlangens van je favoriete sterren in dit intieme, ongescripte portret. In "In Control" staan echte kinks centraal zonder dat er regels zijn die hen tegenhouden.

<p>

Eerst geniet de beroemde Beau Butler van zijn diepste fetisj door de natuurlijke geuren van Kyle Fletcher's verse voeten, ballen en kont op te snuiven, voordat hij een intense flip-fuck sessie en een dubbele penetratie met Kyle's ruwe lul en een aderige dildo ondergaat. Vervolgens leidt Dean Young Sumner Blayne naar zijn ultieme pleziertje voor een stomende douchescène, waarin de Ierse twink elke centimeter van de grote lul van de hete jock opneemt.

<p>

De fantasie van Alexander Muller ontvouwt zich in een achterkamer bij de douane op de luchthaven, waar immigratieofficier Jordan Starr hem grondig leeg laat lopen. Tony Genius toont vervolgens zijn bewondering voor Drake Von's XXL-lul door het indrukwekkende vlees van de ster van achter naar voor te ervaren totdat het direct op zijn tong uitbarst.

<p>

Ten slotte brengt Heath Halo de droom van Hunter Vance tot leven in een dom/sub flip-fuck, waarbij hij wordt vastgebonden en geblinddoekt door de gespierde kerel. Duik in deze ongefilterde, gepassioneerde ontmoetingen waar de sterren echt "In Control" zijn.

SKU
03506M
Land
Verenigde Staten van Amerika
Regisseur
Marc MacNamara
Taal
Engels
Verschijningsdatum
14 jun. 2024
Duur
119 Minuten
Studio
Naked Sword