Inhoudsadvies

Deze website bevat expliciet sexueel materiaal, zoals afbeeldingen en video-fragmenten van seksuele handelingen.

Toegang tot de site is exclusief voorbehouden aan personen van 18 jaar of ouder.

Verlaat deze site nu wanneer u aanstoot neemt aan zulk materiaal, u nog geen 18 jaar oud bent, of wanneer u zich bevindt in een land waarin het bekijken van bovengenoemd materiaal niet legaal is. Klik op Doorgaan om de site te betreden, klik op Weggaan wanneer u de site niet wilt bezoeken. Door op Doorgaan te klikken, accepteert u de algemene bezoekersvoorwaarden van Dream Logistics BV.

* Om dit bericht niet meer weer te geven dient uw browser cookies te accepteren.

French Spermoboys 8: Bareback is Back DVD

Studio: Spermoboys
€ 39,75
Op voorraad
SKU 17338D

11 prachtige jonge mannen, charmant, geweldig en goed bedeeld, zijn koppels en zo wijs, zo sexy en zo sensueel, hebben intense seks terwijl ze kreunen of piepen, als spermasletjes. De meest losbandigen, gevuld met sperma door hun vriendjes, in hun kamers, voor mijn camera en dus voor jou: dit is wat de kracht, de power en de uniekheid van Spermoboy uitmaakt, dit unieke Franse label, dat anders is dan alle andere en zoveel emotie en kracht overbrengt, dat het helemaal tot in de Verenigde Staten reikt, waar het label een hit is.

<p>

Zo Frans, nietwaar! Jocelin, Matys, Ezio, de mooiste Franse twinks zijn hier. Marvin Keta, de absolute belichaming van Franse porno. Vol sap, sperma en zo verdorven. Wat Frankrijk het beste te bieden heeft, wat Frankrijk het beste doet. Gewoon Spermoboy. Nu in de 8e editie op DVD. Exclusief gelanceerd bij Homoactive.com!

SKU
17338D
Land
Frankrijk
Regisseur
Arnaud
Taal
Frans
Verschijningsdatum
5 jun. 2024
Duur
128 Minuten
Studio
Spermoboys
Videostandaard
NTSC